hair-make-up

dagen började med att amanda och jag hoppade på bussen in till stan för en makeover. Först gick vi till petri där amanda skulle bli parmanentad.. det blev as fint men det fattade inte hon.
Sen gick vi i stan en runda och önskade att vi ägde en miljon eller något..
kl 4 va det dags för mig att inta den heta stolen inne hos frisyrmakarna där Marwa väntade (frisörer alltså) hon klippte upp mitt hår en hel del,har aldrig haft så roligt hos en frisör förut haha, sen så fick det bli ett silver shampoo med hem för att få håret lite mer vitt.


Marwa rekomenderade denna:

LAKME teknia ultra clair 300 ml 149:- Får hoppas att det e bra.


bilder kommer sen :)



peace ♥ and ice cream

OMG

Nu kan man verkligen kalla mig ljushuvud,,
Amanda va här igår och hjälpte mig blondera mitt hår.. haha det blev jävligt ljust med slettet. Så idag får man bege sig mot frisyrmakarna och klippa av det och hoppas på det blir bra,

här e bilder på var lilla prins

BUDDY..


Nu e man här igen..

Sitter på jobbet just och fikar på en choklad kaka. (tack generösa ikea) jobbar från 10 till halv 5 känns både onödigt och jobbigt men det e 100 % OB idag så det e bara att bita ihop., SJUKT mycket folk e här iaf och handlar känner mig redan helt slut i huvudet,.

DAGENS ROS måste ju idag tillägnas alla små söta och smått förvirrade tanter som e här och handlar, vad vore dagarna på jobb utan dom..
idag va det en tant vid namn camilla som kom fram till mig och frågade om jag kunde efterlysa hennes man
:jag stod bara och kände lite på en morgonrock och när jag vände mig om så va han borta, sa hon med gråten inte långt borta. : om han nu ska försvinna, så kan han ju vara god och tala om det för mig. sa hon sedan.
sen så stod hon och väntade och väntade så jag fick efterlysa han igen.. sen så tog det e stund och sen va även den lilla tanten försvunnen, hoppas dom hittade varandra iaf..

Peace ♥ and ice cream.

p.s nu e det bara typ en och en halv timme tills jag slutar jippi.


Puppy love,,

Hej hopp.
Idag har jag och filip varit i sjöbo och hälsat på valparna, vi fick välja vilken vi skulle ha, dom e 4,5 veckor gammla och alla e ursöta så det va inget enklet beslut, men efter en stund bestämde vi oss för en liten prins. Han är en vit liten Amerikansk Bulldog och han ska få heta BUDDY..(bilder kommer sen).. så om cirka 3 veckor så får han följa med oss hem, längtar redan.

Efter besöket hos valparna begav vi oss mot centersyd i hopp om att hitta vita converse, men nej då dom e ju slut precis överallt, men det blev en jacka till mig och lite leksaker m,m till Buddy...



kvällen har varit lugn..sitter just nu och kollar runder lite på internet och väntar på att amanda ska komma så att vi kan kolla film.. sen blir det raka vägen till sängen ska jobba 10 imorgon.. blää..

peace ♥ and ice cream

Fredag..

Hej hej. ställde kl på 8.40 för att se sista avsnitten av top model 4. börjar jobba kl 3 idag så jag hade igentligen all tid i världen att ta sovmorgon men men, nu har man hunnit med att städa lite oxå. :)
Idag jobbar jag til kvart över 8 sen så får man se vad som händer ikväll, några förslag?

Igår va iaf en toppendag, gick upp kl halv 8 för att ta bussen in till stan där jag skulle ha körlektion, efter lektionen frågar min körlärare mig hur långt ifrån körkortet jag tycker att jag är på en skala från 0-100, skit svårt att svara på man vill ju inte säga för lite för då låter man osäker och säger man för mycket så kanske han sitter och tänker: va fan tror hon egentligen.
Sen så frågade han: tycker du att du är ungefär i mitten eller mer? jag blev först helt vannsinig och sa: säger du till mig att jag ligger på 50% och att jag har lika många körlektioner kvar att köra som jag redan har kört, så dödar jag mig själv.
Då skrattade han och sa att så fick jag inte säga, sen frågade han igen var jag tyckte att jag låg, så jag svarade: över 75% iaf,
bra då e vi överränns svarade han, då går vi in och bokar halka och uppkörning. JAg jubblade inombords yes yes yes.
så nu e det bokat, så nu ska jag bara se till att klara det oxå..




Sen va det iväg till jobb som gällde, blev som tur va hämtad av min älskling, palla åka buss alltid,

men men nu ska jag klä på mig och borsta bissingarna sen så e det raka vägen till bussen.

Peace ♥ and ice cream

kort eller långt hår??


Hårprodukter.

om du vill ha en riktigt bra plattång så ska du köpa denna.
fick den av min pojkvänn i julklapp och den e helt enkelt bäst.

Babyliss Paris pro 230.
Från 699:-







Shampoo+Balsam som håller vad det lovar, och dessutom så luktar den ananas, 750 ml i varje flaska.
Tigi Bed head, control freak.

Normal pris runt 400:- men finns just nu på http://www.wikidhair.co.uk för 300 :- (finns i massa olika färger och dofter)



Vill du ha maximal volym så ska du införskaffa denna.
Dust it.
Runt 150:- bellbox har erbjudandet 2 för 249:-

lön på torsdag..

Och det firar vi med dessa godingarna som jag precis klickade hem för 899:-
tror det blir dom gråa men är inte helt säker dom bruna e oxå fina..

Happy ending..

OMG.. efter alla sena kvällar bänkad framför tvn från kl 23.30-00.30 för att se Sex and the city, så har det äntligen kommit till klimax, Sex and the city the movie... helt klart den bästa filmen på länge, den va inte som alla andra romantiska komedier brukar vara, att först e alla bra, sen så blir det skit, sen så slutar den med ett happy ending, Nej denna filmen hade verkligen allt, och jag tror att alla som har sett serien kan hålla med mig om att när slut texten rullade så kunde man äntligen andas ut och torka tårarna, det blev inte precis som man hade tänkt sig, men det va verkligen The Happy Ending. Det va så att man ville ställa sig upp i soffan och skrika YES YES YES.. Halvvägs in i filmen trodde jag att det skulle kännas sorgligt efteråt med tanke på att detta e nog den första sista och ända filmen, men det gör faktiskt ingenting jag är helt enkelt så jävla nöjd..

♥ ♥ ♥ ♥ ♥
5 hjärtat utan 5 möjliga..

Dont go there...

Haha var ska man börja..nu e denna veckan snart slut och vad har man gjort..
jobbat en jävla massa..
igår jobbade jag från 12.00-20.10 sen så ringde Manda darling och frågade om man skulle med på bio..Varför inte.
Det blev Mirrors ganska okey film, men kunde ha varit lite läskigare, sen satta vi oss på 297an hem mot kära ekeby,
vi kommer inann för dörren hemma hon Filip och där sitter 5 glada grabbs i soffan och dricker öl, så jag och amanda beger oss mot köket där jag ska leka bartender haha, ett tips mixa inte kolsyrad läsk i en mixer det slutar bara med att man måste torka en jävla massa.
Men drinkarna blev faktiskt riktigt goda.

  • citronsoda
  • rabarber drinkmix
  • absolut vodka mandari
  • is och ett snyggt suggrör, dekorera gärna med frukt..




Med varsin drink i handen så gjorde vi killarna sällskap i soffan,, det blev lite singstar, och ett ölburkstorn byggdes på bordet. okey..kl 5 kände jag att det va dags att nanna..min prins hade redan halv däckat i soffan..stackaren va ju upp och jobbade kl 7 på morgonen. Manda och Danne nannade på soffan och jag och fille sov gott uppe i sängen.
vaknade kl 11 idag, satt och kollade på tv lite, sen blev det fete frukost men oboy och ägg mackor mums..
vi låg och kollade på lite tv/film alla fyra, sen så kom daniel på den briljanta ideen om att vi skulle köpa pizza, så jag och amanda vandrar upp till gatuköket och hämtar 3 stycken grönsakskebabpizza, synd bara att min och amandas pizza hade äcklig halvbrun sallad på sig. blää..sen så fortsatte dagen med att låg och glodde på film fram till kl 8 typ, Jag och amanda stack hem till henne, daniel åkte hem och filip stack till stan för att spela biljard med några vänner,
Amanda va lite trött så vi satt och kollade tv ett tag, sen så tog jag cyklen och trampade hem, Ringde mamma och tvingade hon att prata med mig under tiden som jag cyklade, för att slippa känna mig ensam i mörkret,
så nu sitter jag här och väntar på att fille ska komma hem och bjuda mig på glass..
Får se om jag orkar vara vaken länge till, måste upp och jobba imorgon..


P.s tack manda darling för en lovly weekend..det får göras om snart..

Peace ♥ and ice cream.


Jobba Jobba Jobba.

Det känns som att det e det ända jag gör just nu..jobbar och ser på top model



Godmorgon..

hej hopp..
gick precis upp, sitter just nu vid datan och äter lite havregrynsgröt, tänkte hinna med nästa buss till stan så att jag kommer i tid till jobb.

igår va jag och mutti på något konstigt ljusparty,, haha jag köpte några ljud som luktade jul (längtar), några som luktade smultronland och några relax ljus, men under tiden vi valde ljus så satt vi och tramsade och skrattade men det verkade inte så uppskattat av försäljaren, hon sa att hon hade varit på ett party för 2 år sen med en grupp tjejer som hade druckit 3 bag in box vin, men vi va tydligen värre, då frågade jag om det va positivt eller negativt, då svarade hon att det va en tolknings fråga.
Sen så pekade hon på min mamma och hennes kompis och sa att dom va värst,,hahaha själv såg hon ut som ett troll med 70-tals kläder,utan humor..blä på hon.


ännu en mysig dag

Hej alla glada

Idag har jag och älskling varit i sjöbo och kollat på hund., Amerikansk Bulldog.
sjukt söta valpar men dom va bara 2,5 veckor gammla så ingen vovve fick följa med hem idag, men kanske om 6 veckor, vi får se..
nu e vi hemma igen och har precis ätit, det var jag som blev kock idag, det blev potatis köttfärsbiffar och gräddsås.

det har varit en härlig dag med massa solsken och mys..

peace, ♥ & ice cream


underbar dag..


hej bloggen..
igår så va det fikastund här med mamma, beckis och pelle..sen på kvällen åkte jag och bejbi in till stan och åt mycket lovly mat på Big Buddha. kan starkt rekomendera denna mysiga resturang med mycket god mat, jag åt thailänska 4 små rätter och filip åt non wokgryta med ris..sen så blev det mys framför en film i sängen...





sååå fucking sur.


asså jävla skit det va 1 minut kvar på aktion jävlen, jag ledde, budet låg på 795kr, men nä då kom det en jävel som la 810 kr..sen när jag försökte bjuda över så va aktionen avslutad, åhhhh känner för att lägga mig och dö lite...fan fan fan





still sick..

Hej Igen..

va som sagt hemma hos mamma igår, vi gjorde inget speciellt, satt och fikade, städade lite, hjälpte mina syskon med läxan, åt middag och såg på topmodel 10. kanske inte jättespännande men ändån lite omväxling i tillvaron..
men nu e jag hemma igen, och idag gäller det,, aktionen med "mina" skor slutar kl 12.05 och jag e tyvärr inte den ända som vill ha dom, så nu e det krig. kan ju bara hoppas att dom andra som har lagt bud e och jobbar eller går i skolan så att dom inte kan lägga fler bud, för dom ska bli mina..


mammas mopsar..sweet

// wish me luck
..

Sick Girl....


♥ Hej Hallå Goddag ♥

Idag vaknade jag kl 9.00 av att jag knappt kunde andas pga av min förkylning., Jag har inte varit sjuk på SJUKT länge, så man förtjänar vell att må lite skit..
så just nu sitter man och kollar på Topmodel 4 och lägger bud på tradera, jag hittade ju ett par skor för några dagar sen som man nästan bara kan beställa från USA och som ni säkert kan räkna ut så e det inte direkt billigt, men nu ligger dom här, på tradera och dom ska bara bli mina.
Så nu väntar jag bara på att klockan ska bli ett, så mutti (mamma) kan komma och hämta mig, har legat här i min ensamhet nu i 2 dagar så kommer jag inte ut härifrån snart så blir jag galen..

PEACE, ♥ and ice cream












welcome to Candyland...


RSS 2.0