påväg hem ;D

nuuu jävlar bär det hemåt.. ska bli skönt.
Edvin ska bjuda på pussar och ägg och räkmackor <3
Men innan dess så blir det ett stopp på starbucks för en iced caramel machiatto och en is chailatte MUMS.
puss och hallonkräm

Utkast: Okt. 29, 2011

Tillbaka på noll...men ändå såå rik.
Så är det, jag är tillbaka i sverige och börjar lite om från början nu, inget jobb, ingen bil ingen aning om vad som ska hända i framtiden men ändå så trygg, lycklig, tacksam och fruktansvärt rik på kärlek.
Är iof inte i sverige i just denna stund utan i kosovo tillsammans med min lillasyster rebecka, hur ska man beskriva denna resan?
ovanligt..lite spännande och så tacksam för att jag bor i sverige.. är glad att jag inte är ensam här, Rebecka håller med.
Vill säga tack i förskott till veronica maggio.
Du är fantastisk kvinna, och du kommer bli mina barns lisa ekdahl.
När jag var liten så lyssnade jag alltid på lisa ekdahl tillsammans med mamma, framförallt när vi bakade, det hörde lixom till.
Jag har en känsla av att mina barn och många andra barn som växer upp nu och flera år framöver kommer veta precis vem veronica maggio är om hon fortsätter i denna stilen.
En liten tanke bara...
nä dags att gå ut och få lite frisk luft....
ADJÖ.

RÖVVV

fy fan va allt ska vara jobbigt ibland.
Varför ska man alltid behöva välja, kommer till det där jävla vägskälet tusen gånger men vet inte vilken väg jag ska ta, och det gäller allt nu för tiden.
Ibland blir det bara för mycket, just nu känner jag för att gräva ner mig någonstans och kanske titta upp fram mot våren.
Jävla skit dag.

RSS 2.0